Personvernerklæring

Personvernerklæring

TotalAV™s bakgrunnsbilde

Datarespekterklæring

Vi er Protected.net Group Limited som Protected, og driver under navnet totalav ("Protected.net"). Vår selskapsinformasjon er oppgitt på slutten av dette dokumentet.

Vår bruk av dine personopplysninger er regulert under:

  • Den generelle databeskyttelsesforordningen (forordning (EU) 2016/679)) så lenge Storbritannia er medlem av EU eller er underlagt eventuelle overgangsordninger etter at de forlater EU
  • Data Protection Act 2018 og
  • andre personvernrelaterte lover eller forskrifter Storbritannia kan implementere som følge av at de går ut av EU.

Vi er ansvarlige som «databehandler» for formålet med disse lovene.

Som selskap er vi forpliktet til å beskytte og respektere personvernet til personopplysningene dine. Vi vil at du skal være trygg på at informasjonen din blir forsvarlig beskyttet mens vi har den.

Personvernerklæringen nedenfor forklarer hvordan vi og nøye utvalgte tredjeparter vi jobber med, vil samle inn og bruke personopplysninger om kunder, leverandører og brukere av nettstedene våre. Hvis dette beskriver deg, må du lese personvernerklæringen nøye og sørge for at du er komfortabel med innholdet.

Vi vil bare bruke dine personopplysninger når loven tillater oss det. Vanligvis vil vi bruke personopplysninger under følgende omstendigheter:

  • Der vi må utføre kontrakten, skal vi inngå eller ha inngått med deg.
  • Der det er nødvendig for våre legitime forretningsinteresser (eller en tredjeparts interesser) og dine interesser og grunnleggende rettigheter ikke overstyrer disse interessene.
  • Der vi må overholde en juridisk forpliktelse eller en forskrift.

Vanligvis trenger vi ikke ditt samtykke som juridisk grunnlag for behandling av dine personopplysninger annet enn når vi sender direkte markedsføringskommunikasjon fra tredjeparter til deg via e-post eller tekstmelding. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket til disse aktivitetene ved å kontakte oss pådataprotection@totalav.com

Hvis du har spørsmål om vår bruk av personopplysningene dine, eller du ønsker å utøve en av dine rettigheter i henhold til GDPR, kan du kontakte oss på dataprotection@totalav.com

Personvernerklæring

Personopplysninger. Denne personvernerklæringen gjelder personopplysningene til brukere som samles inn eller brukes av Protected.net Group, som beskrevet nærmere nedenfor («personopplysninger»). Du bør også lese våre vilkår og betingelser, fakturavilkår og DMCA-retningslinjer, som er gitt her for referanse. Når du bruker tjenestene våre, godtar du våre regler og retningslinjer for dataene dine, og erkjenner at du har lest og forstått denne personvernerklæringen.

Endringer av denne personvernerklæringen. Vi kan fra tid til annen endre denne personvernerklæringen for å gjenspeile endringer i eller krav etter loven eller endringer/oppdateringer av tjenestene som er gjort i samsvar med våre Vilkår og betingelser. Vi vil varsle deg hvis en slik endring påvirker rettighetene dine i betydelig grad under denne personvernerklæringen. Endringer gjelder ikke med tilbakevirkende kraft, og med mindre endringen er nødvendig umiddelbart av juridiske årsaker, vil varsel om de endrede vilkårene gis i rimelig tid før endringene trer i kraft. Hvis du ikke godtar og samtykker til denne personvernerklæringen, må du ikke logge deg inn på eller bruke tjenestene.

Disse personopplysningene samler vi inn

Informasjon du oppgir. Når du registrerer deg for en Protected.net Group-konto, beholder vi den grunnleggende kontoinformasjonen du oppgir, for eksempel navn, e-postadresse, telefonnummer, passord og betalingsinformasjon.

Informasjon vi samler inn. Vi samler og lagrer også personopplysningene dine mens du bruker tjenestene og hver gang du samhandler med Protected.net Group, for eksempel når du:

  • oppdater informasjon i kontrollpanelet
  • kommuniserer med oss på telefon eller e-post
  • bestille eller laster ned nye tjenester
  • registrerer en lisens eller endrer enheten og
  • fyller ut skjemaer på nettstedet vårt

Vi lagrer også informasjon om tjenestene du kjøper, for eksempel aktiveringskoden, kjøpsdatoen og informasjon om alle støtteproblemer.

Automatisk informasjon. Vi kan samle inn informasjon om enheten du får tilgang til tjenestene fra, for eksempel IP-adressen eller andre unike enhetsidentifikatorer. Hvis du bruker en mobilenhet til å få tilgang til kontoen, kan den mobile enheten også gi oss informasjon om posisjonen din. De fleste mobilenheter lar deg deaktivere denne funksjonaliteten.

Informasjonskapsler. Protected.net Group bruker «informasjonskapsler» og annen teknologi for å samle inn data som gjør at vi bedre kan forstå og forbedre brukervennligheten, ytelsen og effektiviteten til nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som sendes til nettleseren din og lagres på datamaskinen din. Vi bruker informasjonskapsler for å samle generell informasjon om dine besøk på nettstedet vårt, filene du har angitt for sikkerhetskopiering, konfigurasjonen av datamaskinen og datamaskinens interaksjon med tjenestene, og lagrer denne informasjonen i egne loggfiler. Vi bruker denne informasjonen til å forstå trafikken og nedlastinger på nettstedet vårt, slik at vi kan forbedre nettstedet, tilby den beste nettopplevelsen og forbedre vår kundeservice.

Strengt nødvendige informasjonskapsler – Disse informasjonskapslene er viktige for at du skal kunne navigere på nettstedet og bruke nettstedets funksjoner, for eksempel tilgang til sikre områder på nettstedet og huske hvilke filer du har merket for sikkerhetskopiering. Uten disse informasjonskapslene kan Tjenester du har bedt om, som sikkerhet eller e-fakturering, ikke tilbys.

Ytelses -informasjonskapsler – Disse informasjonskapslene samler informasjon om hvordan du bruker nettstedet. Disse informasjonskapslene samler ikke inn informasjon som identifiserer deg, og brukes bare for å forbedre hvordan nettstedet fungerer.

Funksjonalitetskapsler – Disse informasjonskapslene lar nettstedet huske valg du tar, for eksempel konfigurasjonen av datamaskinen din, for å tilby forbedrede, mer personlige funksjoner.

Annonseringskapsler – Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og dine interesser. De brukes også til å begrense antall ganger du ser en annonse, i tillegg til å måle effektiviteten av reklamekampanjer. De er plassert på nettstedet av annonsører og annonsenettverk, med vår tillatelse. De husker at du har besøkt nettstedet, og denne informasjonen deles med andre organisasjoner, for eksempel annonsører. Vi bruker analysedata og DoubleClick-informasjonskapslene til reklameformål. Du kan velge bort DoubleClick-informasjonskapselene ved å besøke Googles meld deg av annonseringer-side eller du kan velge bort Google Analytics ved å gå til siden for fravalg av Google Analytics. Google-nettstedet har tilleggsinformasjon tilgjengelig om retningslinjene for Annonsering basert på interesser og sted.

Andre teknologier – Vi kan også bruke andre Internett-teknologier, for eksempel nettsignaler eller pixel tags og andre lignende teknologier, for å levere eller kommunisere med informasjonskapsler og analysere din bruk av tjenestene. Vi kan også inkludere nettsignaler i e-postmeldinger, slik at vi vet når du har åpnet en e-postmelding mottatt fra Protected.net Group.

Du kan deaktivere informasjonskapsler ved å endre innstillingene i nettleseren din. Sjekk hjelpemenyen i nettleseren din for mer informasjon. Husk at hvis du deaktiverer informasjonskapsler, vil det sannsynligvis påvirke hvordan nettstedet vårt fungerer, og du får ikke tilgang til eller kan ikke bruke visse områder av nettstedet eller funksjonaliteten. Med mindre du har justert nettleserinnstillingen slik at den avviser informasjonskapsler, vil systemet vårt plassere ut informasjonskapsler når du logger deg på nettstedet vårt.

Vi bruker følgende informasjonskapsler på nettstedet vårt:

Navn og type informasjonskapsel Formål Hvor lang tid tar det før informasjonskapselen utløper? Vårt juridiske grunnlag
FRT:DCR (Funksjonsinformasjonskapsler) Fortifi-informasjonskapsel for å identifisere enheten 1 år legitime forretningsinteresser
FRT:FPID (Funksjonsinformasjonskapsler) Fortifi-informasjonskapsler for å lagre fingeravtrykk-ID-en til enheten 1 år legitime forretningsinteresser
FRT:FPRINT (Funksjonsinformasjonskapsler) Fortifi-informasjonskapsel for å lagre kryptere fingeravtrykk på enheten 1 år legitime forretningsinteresser
FRT:VIS (Funksjonsinformasjonskapsler) Fortifi-informasjonskapsel for å lagre besøks-ID-en som brukes av fortifi 1 måned legitime forretningsinteresser
FRT:ADVTD (Funksjonsinformasjonskapsler) Lagre tilknyttet informasjon 1 år legitime forretningsinteresser
PHPSESSID (Strengt nødvendige informasjonskapsler) Informasjon om brukernes økt 1 år legitime forretningsinteresser
LC (Strengt nødvendige informasjonskapsler) Identifiserer en pålogget bruker 1 år legitime forretningsinteresser

Personopplysninger om barn. Tjenestene er ikke beregnet for bruk av personer som ikke kan inngå en juridisk bindende kontrakt. Følgelig samler Protected.net Group ikke bevisst personopplysninger om personer som er under atten (18) år. Hvis du er under atten (18) år eller på annen måte ikke har rett til å inngå en bindende kontrakt, må du ikke bruke tjenestene våre. Hvis Protected.net Group blir klar over at vi har samlet inn personopplysninger fra noen under myndighetsalderen, vil slik informasjon bli slettet umiddelbart.

Slik bruker vi personopplysningene dine

Vi bruker personopplysningene dine for å tilby deg tjenestene

  • administrer kontoen din
  • sende deg informasjon om tjenestene (inkludert oppdateringer og modifikasjoner)
  • behandle betalinger
  • generere og gjennomgå rapporter og data om brukerbasen og bruksmønstre for tjenester
  • analysere nøyaktigheten, effektiviteten, brukervennligheten eller populariteten til tjenestene
  • forbedre innholdet og funksjonene til tjenestene og
  • tillate oss å tilpasse innholdet og annonseringen du ser på tjenestene.

For å gjøre dette kan vi bruke personopplysningene dine til å kontakte deg via skrivebordsvarsler, live chat, e-post og (der du har samtykket) SMS/tekstmeldinger.

Når du abonnerer og eksplisitt gir ditt samtykke, godtar du av vi TotalAV™ fra tid til annen kommer til kommunisere med deg via SMS-meldinger. Hensikten med denne kommunikasjonen er enten fakturering og oppdatering av kontoinformasjon. Vi legger til rette for at all SMS-kommunikasjon kan fjernes ved avmelding. Svar STOPP for å reservere deg mot all annen SMS-kommunikasjon.

Hvis du ønsker å endre måten vi bruker dataene dine på, kan du se alternativene nedenfor. Vær oppmerksom på at hvis du velger å ikke oppgi visse personopplysninger, kan enkelte tjenester bli utilgjengelige.

Automatisert beslutningstaking

Automatisert beslutningstaking skjer når et elektronisk system bruker personopplysninger til å ta en beslutning uten menneskelig involvering. Vi har lov til å bruke automatisert beslutningstaking under følgende omstendigheter:

  1. der vi har varslet deg om beslutningen og gitt deg 21 dager til å be oss om å vurdere beslutningen på nytt
  2. for å utføre kontrakten vi har inngått med deg og passende tiltak er på plass for å ivareta dine rettigheter
  3. under begrensede omstendigheter, med ditt eksplisitte skriftlige samtykke og der det er nødvendige tiltak for å ivareta dine rettigheter.

Du blir ikke gjenstand for beslutninger som vil ha stor betydning for deg utelukkende basert på automatisert beslutningstaking, med mindre vi har et juridisk grunnlag for å gjøre det og vi har varslet deg.

Vi regner ikke med at avgjørelser vil bli tatt om deg med automatiserte midler, men vi vil varsle deg skriftlig hvis dette endres.

Slik deler vi personopplysningene dine

Vi må kanskje dele de personlige dataene med partene som er angitt nedenfor for formålene oppgitt i tabellen ovenfor:

  • Konsernselskapene våre
  • Nøye utvalgte tredjeparter som leverer en tjeneste til oss for å støtte kjernevirksomheten vår, for eksempel: behandling av e-posten vår, kommunikasjon med kunder og potensielle kunder på våre vegne (inkludert via sosiale medier), gjennomføring av kampanjer, levering av IT-systemer og administrative tjenester og utvikling og forbedring av interne systemer og prosesser
  • Kompetente myndigheter (lovpålagte organer, reguleringsmyndigheter, autoriserte organer som har en rolle som er fastsatt etter loven)
  • Andre organisasjoner der vi er juridisk forpliktet til å oppgi personopplysningene dine (for eksempel forespørsler fremsatt for å forhindre og avdekke kriminalitet) eller hvor offentliggjøring er nødvendig for å beskytte eiendommer, rettigheter og sikkerheten til oss og våre ansatte eller for å overholde lover, forskrifter, eller kjennelser fra myndigheter eller rettsvesenet, regler, pålegg eller stevninger
  • Tredjeparter som vi kan velge å selge, overføre eller slå sammen deler av virksomheten eller eiendelene våre. Alternativt kan vi kjøpe andre virksomheter eller slå oss sammen med dem Hvis det skjer en endring i virksomheten vår, kan de nye eierne bruke personopplysningene dine på samme måte som beskrevet i denne personvernerklæringen
  • Andre selskaper der vi prøver produkter og tjenester som vi vurderer, kan forbedre tilbudet vårt til kunder og/eller våre forretningsprosesser, og
  • Andre tredjeparter der du har gitt ditt uttrykkelige samtykke eller der vi med rimelighet mener at en tredjepart handler på dine vegne.

Hvis du har gitt samtykke til dette, kan du når som helst trekke det tilbake. Bruk avmeldingslenken som er i e-postkommunikasjonen du mottar, eller kontakt oss på support@totalav.com

Vi krever at alle tredjeparter respekterer sikkerheten til dine personlige data og behandler dem i samsvar med loven. Vi tillater ikke våre tredjeparts tjenesteleverandører å bruke personopplysningene dine til egne formål. I tillegg tillater vi dem bare å behandle dine personopplysninger for bestemte formål og i samsvar med våre instruksjoner.

Overholdelse av lover og retningslinjer. Protected.net Group forbeholder seg retten til å utlevere personopplysningene dine til tredjeparter hvis vi mener at slike handlinger er nødvendige for (1) å overholde en lov, forskrift eller kjennelse fra en myndighet eller rettsinstans, regel, pålegg eller stevning (2) beskytte og forsvare rettigheter eller eiendom som tilhører Protected.net Group eller (3) håndheve Protected.net Groups Vilkår og betingelser og lisensavtale, som er inkludert denne personvernerklæringen.

Slik kommuniserer vi med deg

Vi kan fra tid til annen sende deg e-poster, varsler på skrivebordet eller annen kommunikasjon, inkludert: (1) varsler om oppdagede problemer med tjenesten din (2) varsler om utløpet av kontoen din (3) aktivitetsstatusrapporter (4) meldinger om oppgradering av tjenester og programvare (5) varsler om nye eller relaterte tjenester fra Protected.net Group (eller andre tjenesteleverandører som omtalt i denne personvernerklæringen) (6) merknader om forbedringer av tjenestene (7) varsler om prisendringer for tjenestene (8) varsler om mistenkt ulovlig eller upassende bruk og (9) forespørsler om tilbakemelding på tjenestene.

Hvis du ønsker å endre kommunikasjonstypene du mottar fra oss eller velge bort fremtidig kommunikasjon, kan du gjøre det. Se alternativene dine nedenfor.

Slik beskytter vi dataene dine

Generelt. Protected.net Group har sikkerhetstiltak på plass for å beskytte dataene dine mot tap, misbruk og endring. Personopplysninger gitt til oss er lagret i sikre fasiliteter der kun autorisert personell har tilgang. Selv om vi i god tro gjør en innsats for å lagre personopplysninger vi samler inn i et sikkert driftsmiljø som ikke er tilgjengelig for uautoriserte brukere, kan vi ikke garantere fullstendig sikkerhet.

Sikre betalinger. For å få en sikker behandling av kredittkort når du bestiller fra oss, behandles bestillinger på nettstedet vårt via en betalingsgateway (www.fortifi.io) som er underlagt sin egen personvernerklæring. Hvis du velger å kjøpe eller lisensiere tjenestene på nettet med et kredittkort, sendes kredittkortinformasjonen til oss med SSL (Secure Socket Layer)-kryptering, en bransjestandardmetode for å beskytte data når de overføres på Internett, eller lignende krypteringsteknologi som kan bli akseptert som en bransjestandard, eller bedre krypteringsmetode, i fremtiden. For mer informasjon om våre kredittkortbehandlere og deres respektive personvern og andre retningslinjer som gjelder når du foretar en betaling gjennom deres tjenester, kan du lese vilkårene i deres egne retningslinjer for personvern.

Dine valgmuligheter

E -postkommunikasjon. Hvis du ønsker å endre kommunikasjonstypene du mottar fra oss eller vil velge bort fremtidig kommunikasjon, kan du gjøre det ved å endre profilen din fra kontrollpanelet, eller ved å sende forespørselen din til oss på e-post på support@totalav.com, eller ved å klikke på lenken for bortvelgelse i en hvilken som helst totalav e-postkommunikasjon du mottar fra oss.

Retting av personopplysningene dine. Du har tilgang til personopplysninger som vi samler inn via kontrollpanelet. Du kan rette faktafeil i personopplysningene dine på kontrollpanelet eller ved å sende en forespørsel til support@totalav.com Oppgi tilstrekkelig informasjon om feilen. For å beskytte personvernet og sikkerheten vår, tar vi kommersielt rimelige skritt for å bekrefte identiteten din før vi gir tilgang eller endrer personopplysningene dine.

Dine datavernrettigheter

Oppbevaringssted av personopplysninger og overføringer.

Mange av våre eksterne tredjeparter er basert utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) og Storbritannia, dermed innebærer behandlingen av personopplysningene dine en overføring av data utenfor EØS og Storbritannia.

Når vi overfører personopplysningene dine fra EØS (der det er relevant) eller Storbritannia, sikrer vi at en tilsvarende grad av beskyttelse gis ved å sørge for at minst én av følgende sikkerhetstiltak er implementert:

  • Vi overfører bare personopplysningene dine til land som har blitt ansett for å gi et «tilstrekkelig» beskyttelsesnivå for personopplysninger av den relevante myndigheten eller instansen.
  • Når vi bruker visse tjenesteleverandører, kan vi bruke spesifikke kontrakter godkjent av den relevante myndigheten eller instansen (modellklausuler)
  • Når vi bruker leverandører basert i USA, kan vi overføre data til dem hvis de er en del av Privacy Shield (eller tilsvarende) som krever at de gir tilsvarende beskyttelse av personopplysninger som deles mellom Storbritannia og USA, eller
  • Alle andre sikkerhetstiltak godkjent av den britiske regjeringen eller informasjonskommisjonærens kontor.

Ta kontakt på support@totalav.com hvis du vil ha mer informasjon om den spesifikke måten som brukes av oss når vi overfører personopplysningene dine til land utenfor Storbritannia.

Rett til tilgang, rettelse, sletting og begrensning

Dine rettigheter i forbindelse med personopplysninger. Under visse omstendigheter har du etter loven rett til:

  • Be om tilgang til personopplysningene dine (ofte kjent som en «forespørsel om tilgang til data»). Dette gjør at du kan motta en kopi av personopplysninger vi har om deg og kontrollere at vi behandler den lovlig.
  • Be om korrigering av personopplysninger som vi har lagret om deg. Dette gjør at du kan få ufullstendig eller unøyaktig informasjon vi har om deg rettet.
  • Be om sletting av personopplysningene dine. Dette gjør at du kan be oss om å slette eller fjerne personopplysninger der det ikke er en god grunn til at vi fortsetter å behandle dem. Du har også rett til å be oss om å slette eller fjerne personopplysningene dine der du har benyttet din rett til å protestere mot behandling (se nedenfor).
  • Protest mot behandling av personopplysningene dine der vi er avhengige av en legitim interesse (eller en tredjeparts interesser) og det er noe med din spesielle situasjon som gjør at du ønsker å protestere mot behandling på dette grunnlaget. Du har også rett til å protestere der vi behandler personopplysningene dine for direkte markedsføringsformål.
  • Be om begrensning av behandlingen av personopplysningene dine. Dette gjør at du kan be oss om å stoppe behandlingen av personopplysninger om deg, for eksempel hvis du vil at vi skal fastslå nøyaktigheten eller årsaken av behandlingen.
  • Be om overføring av personopplysningene dine til en annen part.

Hvis du vil gjennomgå, bekrefte, korrigere eller be om sletting av personopplysningene dine, motsette deg behandlingen av dine personopplysninger eller be om at vi overfører en kopi av personopplysningene dine til en annen part, kan du kontakte support@totalav.com

Vanligvis ingen gebyrer

Du trenger ikke å betale et gebyr for å få tilgang til personopplysningene dine (eller for å utøve noen av de andre rettighetene). Vi kan imidlertid kreve et rimelig gebyr hvis forespørselen din om tilgang er åpenbart ubegrunnet eller overdreven. Vi kan nekte å etterkomme forespørselen under slike omstendigheter.

Dette kan vi trenge fra deg

Det kan være vi må be om spesifikk informasjon fra deg for å bekrefte identiteten din og sikre retten din til tilgang til informasjonen (eller for å utøve noen av dine andre rettigheter). Dette er et annet passende sikkerhetstiltak for å sikre at personopplysninger ikke avsløres for noen som ikke har rett til å motta dem.

Frist for å svare

Vi prøver å svare på alle legitime forespørsler innen én måned. Noen ganger kan det ta oss mer enn én måned hvis forespørselen din er ekstra kompleks eller du har sendt en rekke forespørsler. I slike tilfeller varsler vi deg og holder deg oppdatert.

Tredjeparts lenker og tjenester

Vi kan tilby lenker til andre tredjeparts nettsteder av bekvemmelighetsgrunner (samlet «tredjeparts nettsteder»). Vær forsiktig når du besøker tredjeparts nettsteder. Tredjeparts nettsteder har egne og uavhengige retningslinjer for personvern, merknader og vilkår for bruk som styrer din bruk av slike nettsteder og deres bruk av all informasjon de samler inn. Vi anbefaler at du leser disse retningslinjene nøye. Protected.net Group fraskriver seg uttrykkelig alt ansvar for personopplysninger du gir til tredjeparts nettsteder.

Tvisteløsning

Eventuelle spørsmål eller bekymringer vedrørende bruk eller utlevering av personopplysninger bør rettes til oss på adressen nedenfor. Vi vil undersøke og prøve å løse klager og tvister vedrørende bruk og utlevering av personopplysninger i samsvar med prinsippene i denne personvernerklæringen.

Hvis vi ikke klarer å løse klagen din, kan du ta saken videre i samsvar med prosedyren for tvisteløsning som er beskrevet i Vilkår og betingelser.

Du har når som helst rett til å klage til informasjonskommissærens kontor, den britiske tilsynsmyndigheten for datavernspørsmål, eller hvis du er basert i EU, din lokale tilsynsmyndighet.

Kontaktinformasjon til Protected.net Group

Hvis du har spørsmål eller kommentarer, kan du kontakte oss på support@totalav.com eller som oppført på adressen nedenfor:

Protected.net Group Limited driver virksomheter under navnet Protected,
Larch House,
Parklands Business Park,
Denmead,
Hampshire,
PO7 6XP,
Storbritannia