Produkter från TotalAV™

Komplett internetsäkerhet och -integritet, var du än är.

Med TotalAV-appen för iPhone och iPad har du verktygen för att hålla koll på din säkerhet och integritet när du rör på dig. Vi löser det: från skydd mot farliga webbplatser till förbättrad integritet med VPN.

Skaffa TotalAV™ på Apple App Store nu

Även tillgänglig för Windows, Mac® och Android

TotalAV™ bakgrundsbild Kvinna som använder telefon

Komplett internetsäkerhet och integritet när du är på språng.

Med TotalAV™s tillhörande app för iOS har du verktygen du behöver för att skydda dig och din integritet när du är på resa. Från VPN-skydd till blockering av farliga webbplatser – vi löser det.

Även tillgänglig för Windows, Mac® och Android

Avancerat skydd och integritet direkt i handen

I dagens teknologiska värld har mobila enheter, som iPhones, blivit till förlängningar av oss själva – något som cyberkriminella försöker utnyttja. Låt dem inte göra det!

Ikon med förstoringslas
Kör säkerhetsskanning

Säkerhetsskanningar upprätthåller den fysiska säkerheten hos din enhet. De ser också till att du har gjort alla nödvändiga uppdateringar.

Ikon med sköld och bock
Blockera skadliga webbplatser

Detektera och blockera skadliga webbplatser och innehåll omedelbart för att hålla din personliga information säker.

Ikon för QR-kod
Kontrollera QR-koder

Använd verktyget för att kontrollera QR-koder för att se till att farliga webbplatser inte kommer åt din enhet via QR-koder.

Fingeravtrycksikon
Övervakning av dataintrång

Övervaka proaktivt din personliga e-postadress och få notiser om din data komprometteras.

WebShield-app

Stärk din onlinesäkerhet

Blockera onlinehot

Tack vare realtidsövervakning arbetar WebShield utan paus med att skydda mot alla slags onlinehot.

Verktyg för att kontrollera QR-koder

Med verktyget för att kontrollera QR-koder från TotalAV kan du vara trygg med att WebShield har kontrollerat koden och håller bedragare borta.

Skydda din integritet och identitet

VPN

Gör din internetaktivitet på publika wifi-nät anonym med VPN. Håll dina privata data privata, och säkerställ att vare sig internetleverantör eller hackare kan se din information.

Övervakning av dataintrång

Kontroll och övervakning av dataintrång gör att du kan hitta exakt vilka lösenord som har komprometterats och måste uppdateras.

Man som använder telefon
VPN-app

Vi har betyget '4.6 / 5'
App Store

4.6 av 5

SVEP

Optimering av lagringsutrymme

Apple-ikon
Hitta, hantera och ta bort dubblettfoton
Lösenkodsikon
Hitta, hantera och ta bort liknande videor
FaceID-ikon
Hitta, hantera och slå samman dubblettkontakter

Vanliga frågor

Fungerar TotalAV™ på min iPhone/iPad?

TotalAV™ är tillgänglig för iOS 9.0 eller senare och är optimerad för både iPhone och iPad.

Behöver jag antivirus på min telefon?

iOS är ett säkert operativsystem när det levereras. Under förutsättning att du uppdaterar det när du ska garanterar Apple att det är säkert genom att endast tillåta appar från deras kontrollerade och skyddade App Store. Därmed är traditionella virus och skadlig kod inte något problem.

TotalAV™ för iPhone och iPad tar hand om säkerheten och integriteten i nästa steg: ger VPN-kryptering och ser till att din enhets internetåtkomst inte avslöjar dina känsliga data. Vi erbjuder även vår WebShield-teknik som förhindrar dig från att nå webbplatser som utför nätfiske- och e-handelsbedrägerier.

Vad gör TotalAV™ för iOS?

Appen från TotalAV™ innehåller ett antal verktyg för att höja din säkerhet och trygga din integritet online. Förutom VPN och filtrering av farliga webbplatser innehåller TotalAV™ för iOS övervakning av dataintrång, säkerhetsskanning av QR-koder, systemsäkerhet och uppdateringsvarningar samt ett smidigt sätt att hantera bilderna på din enhet för att rensa upp i ett fullt minne.

Vilka är de största hoten mot iPhone och iPad?

En iPhone eller iPad som inte uppdateras med säkerhetsuppdateringarna för iOS är det största cybersäkerhetshotet mot användarens data och identitet. Apple garanterar att iOS är en ”walled garden”, vilket innebär att endast appar från deras starkt kontrollerade App Store kan installeras.

År 2021 är de största hoten som labbteamet på TotalAV™ har hittat haft sitt ursprung på farliga webbplatser. Det har bland annat varit konstiga kalenderhändelser och webbplatser med falska varningar om att enheterna är infekterade. Det behöver knappt inte sägas, men sådana webbplatser blockeras av TotalAV™ WebShield.