Produkter fra TotalAV™

Komplett internettsikkerhet og personvern mens du er på farten.

Med TotalAV-appen for iPhone og iPad har du verktøyene du trenger for å holde sikkerheten og personvernet ditt i sjakk mens du er på farten. Fra farlig nettstedsbeskyttelse til personvernforbedringer med VPN – Vi sikrer deg.

Få TotalAV™ på Apple App Store nå

Er også tilgjengelig for Windows, Mac® og Android

TotalAV™s bakgrunnsbilde Kvinne som bruker telefonen

Komplett internettsikkerhet og personvern på farten.

Med TotalAV™-appen for iOS har du verktøyene for å opprettholde sikkerheten og personvernet ditt mens du er på farten. Fra VPN-beskyttelse til blokkering av farlige nettsteder – vi sikrer deg.

Er også tilgjengelig for Windows, Mac® og Android

Avansert beskyttelse og personvern til fingerspissene

I dagens teknologidrevne verden har mobile enheter som iPhone blitt en forlengelse av oss. Cyberkriminelle er nå ute etter å utnytte det, men det må og kan du forhindre.

Forstørrelse-ikon
Kjør sikkerhetsskann

Sikkerhetsskann opprettholder den fysiske sikkerheten til enheten din, og i tillegg sikrer den at du holdes oppdatert med viktige oppdateringer.

Avkrysset skjold-ikon
Blokker skadelige nettsteder

Oppdag og blokker ondsinnede nettsteder og innhold øyeblikkelig for å holde personopplysningene dine sikre.

QR-kodeikon
Sjekk QR-koder

Bruk QR-kodesjekkeren for å forhindre at farlige nettsteder lastes inn på enheten din via QR-koder.

Fingeravtrykk-ikon
Databruddovervåking

Overvåk din personlige e-postadresse proaktivt og motta varsler hvis dataene dine er kompromitterte.

WebShield-app

Styrk nettsikkerheten din

Blokker nettrusler

Med sanntidsovervåking jobber WebShield konstant for å beskytte deg mot alle slags cybertrusler.

QR-kodesjekker

Med TotalAVs QR-kodesjekker, kan du være trygg på at WebShield har sjekket sikkerheten, slik at svindlere ikke får tilgang.

Beskytt ditt privatliv og identitet

VPN

Anonymiser internettaktiviteten din på offentlige Wi-Fi med VPN. Hold personopplysningene dine private og sørg for at ingen internettleverandører eller hackere kan se opplysningene dine.

Databruddovervåking

Kontroll og overvåking av databrudd lar deg finpusse hvilke passord som kan ha blitt avslørt og hvilke passord som må oppdateres.

Mann som bruker telefonen
VPN-app

Vi er vurdert som '4.6 / 5' på
App Store

4.6 av 5

SVEIP

Optimaliser lagringsplass

Apple-ikon
Finn, administrer og fjern dupliserte bilder
Passordikon
Finn, administrer og fjern lignende videoer
Face-ID-ikon
Finn, administrer og slå sammen dupliserte kontakter

Ofte stilte spørsmål

Virker TotalAV™ på iPhone/iPad?

TotalAV™ er tilgjengelig på iOS 9.0 eller nyere og er optimalisert for både iPhone og iPad.

Trenger jeg antivirus på telefonen min?

iOS er et sikkert operativsystem klar til bruk. Forutsatt at det holdes oppdatert. Apple sørger for at det forblir sikkert ved å la apper bare installeres fra den sterkt kontrollerte og beskyttede App Store. Så tradisjonelle virus og skadelig programvare er ikke noe problem.

TotalAV™ for iPhone og iPad utgjør sikkerhets- og personvernbeskyttelse utover dette – ved å tilby VPN-kryptering, slik at internettilgangen på enhetene dine ikke lekker ut sensitive data. Vi tilbyr også WebShield-teknologi som forhindrer hindrer kontakt med nettsteder som med phishing og e-handelsvindel.

Hva gjør TotalAV™ for iOS?

TotalAV™-appen har verktøy for å øke sikkerheten og personvernet ditt på nettet. I tillegg til VPN og farlig nettsted-filtrering gir TotalAV™ for iOS deg overvåking av datainnbrudd, QR-kode-sikkerhetsskanning, systemsikkerhet og oppdateringsvarsler og en praktisk måte å administrere bildene, videoene og kontaktene på enheten din – for å rydde opp i et fullt minne.

Hva er de største truslene mot iPhoner og iPader?

En iPhone eller iPad som ikke oppdateres med iOS-sikkerhetsoppdateringer, er den største cybersikkerhetstrusselen mot brukerens data og identitet. Apple sørger for at iOS er en «inngjerdet hage», noe som betyr at bare apper fra offisielle App Store som er sterkt kontrollert, kan installeres.

2021 står for de største truslene Labs-teamet på TotalAV™ har sett på farlige nettsteder. Dette inkluderer falske kalenderhendelser og nettsteder som feilaktig hevder at enheter er infisert. Slike nettsteder er så klart blokkert på TotalAV™ WebShield.