Producten van TotalAV™

Complete internetbeveiliging en privacy onderweg.

Met de TotalAV-app voor iPhone en iPad hebt u de tools om uw beveiliging en privacy te waarborgen als u onderweg bent. Van bescherming tegen gevaarlijke websites tot privacyverbeteringen met VPN, wij zorgen ervoor.

Haal TotalAV™ nu in de Apple App Store

Ook beschikbaar voor Windows, Mac® en Android

Achtergrondafbeelding TotalAV™ Vrouw die telefoon gebruikt

Volledige internetbeveiliging en privacy onderweg.

Met de TotalAV™-partnerapp voor iOS hebt u de middelen in handen om uw beveiliging en privacy te beschermen terwijl u onderweg bent. Van VPN-bescherming tot het blokkeren van gevaarlijke websites, wij zorgen ervoor.

Ook beschikbaar voor Windows, Mac® en Android

Geavanceerde bescherming en privacy binnen handbereik

In de wereld van vandaag, bomvol met technologie, zijn mobiele apparaten zoals iPhones een verlengde van onszelf geworden. Cybercriminelen zijn eropuit om dat uit te buiten - zorg dat dat niet gebeurt.

Vergrootglassymbooltje
Beveiligingsscan uitvoeren

De beveiligingsscan zorgt voor de fysieke beveiliging van uw apparaat en zorgt er ook voor dat u up-to-date bent met cruciale updates.

Schildvinkje
Blokkeer kwaadwillende websites

Detecteer en blokkeer direct kwaadwillende websites en content om uw persoonsgegevens veilig en wel te houden.

Symbooltje QR-code
QR-codes controleren

Gebruik de QR-codecontrole om te voorkomen dat gevaarlijke websites uw apparaat bereiken via QR-codes.

Vingerafdruksymbooltje
Controle op datalekken

Monitor proactief uw persoonlijke e-mailadres en ontvang meldingen als uw gegevens worden gecompromitteerd.

WebShield-app

Versterk uw online beveiliging

Blokkeer online dreigingen

Via realtime monitoring werkt WebShield onafgebroken om te beschermen tegen allerlei soorten cyberdreigingen.

QR-codecontrole

Met de QR-codecontrole van TotalAV kunt u er zeker van zijn dat WebShield alle toegang tot websites uitvoerig controleert.

Bescherm uw privacy en identiteit

VPN

Maak uw internetactiviteiten op openbare wifi anoniem met VPN. Houd uw privégegevens privé en zorg ervoor dat geen enkele internetprovider of hacker uw informatie kan zien.

Controle op datalekken

Met de controle op en monitoring van gegevenslekken kunt u achterhalen welke wachtwoorden de oorzaak zijn geweest van het lek en welke wachtwoorden moeten worden bijgewerkt.

Man die telefoon gebruikt
VPN-app

We hebben een beoordeling van '4.6 / 5' gekregen in
de -appstore

4.6 van 5

VEGEN

Optimaliseer uw opslagruimte

Apple-symbooltje
Zoek, beheer en verwijder dubbele foto's
Pincodesymbooltje
Zoek, beheer en verwijder vergelijkbare video's
Face-ID-symbooltje
Zoek, beheer en voeg dubbele contacten samen

Veelgestelde vragen

Werkt TotalAV™ op mijn iPhone/iPad?

TotalAV™ is beschikbaar op iOS 9.0 of hoger en is geoptimaliseerd voor zowel iPhone als iPad.

Heb ik antivirus nodig op mijn telefoon?

iOS is een veilig besturingssysteem bij aanschaf. Ervan uitgaande dat het up-to-date wordt gehouden, zorgt Apple ervoor dat het veilig blijft door de installatie van apps alleen toe te staan vanaf de streng geaccordeerde en bewaakte App Store. Zodat traditionele virussen en malware geen probleem zijn.

TotalAV™ voor iPhone en iPad belichaamt de beveiligings- en privacybescherming - het biedt VPN-versleuteling en zorgt ervoor dat uw apparaten geen vertrouwelijke gegevens lekken bij toegang tot internet. We verstrekken ook onze WebShield-technologie, die voorkomt dat u sites bereikt met phishing- en eCommerce-oplichtingspraktijken.

Wat doet TotalAV™ voor iOS?

De TotalAV™-app bevat tools voor de verbetering van uw beveiliging en privacy online. Naast VPN en filtering van gevaarlijke websites, bevat TotalAV™ voor iOS monitoring op gegevenslekken, controle op QR-codes, systeembeveiliging en updatemeldingen, en een handige manier om de foto's, video's en contacten op uw apparaten te beheren - om volgelopen geheugen te wissen.

Wat zijn de grootste dreigingen voor iPhones en iPads?

Een iPhone of een iPad die niet wordt geüpdatet met iOS-beveiligingsupdates vormt de grootste cyberbeveiligingsdreiging voor de gegevens en identiteit van de gebruiker. Apple zorgt ervoor dat iOS een 'ommuurde tuin' is, wat betekent dat alleen apps van de streng geaccordeerde App Store mogen worden geïnstalleerd.

In 2021 vonden de grootste dreigingen die het Labs-team bij TotalAV™ heeft gezien hun oorsprong op gevaarlijke websites. Hiertoe behoorden valse kalendergebeurtenissen en websites die valselijk beweerden dat apparaten waren besmet. We hoeven niet uit te leggen dat dergelijke websites worden geblokkeerd door TotalAV™-WebShield.