Produkter fra TotalAV™

Komplet internetsikkerhed og privatliv på farten.

Med TotalAV appen til iPhone og iPad har du værktøjerne til at holde din sikkerhed og dit privatliv under kontrol, mens du er på farten. Vi dækker dig ind, lige fra beskyttelse mod farlige websteder til forbedring af privatlivet med VPN.

Få TotalAV™ i Apple App Store nu

Fås også til Windows, Mac® og Android

TotalAV™ baggrundsbillede Kvinder bruger telefon

Komplet internetsikkerhed og privatliv på farten.

Med TotalAV™ companion app til iOS har du værktøjerne til at holde dig sikker og privat, når du er på farten. Lide fra VPN-beskyttelse til blokering af farlige websteder, har vi dig dækket ind.

Fås også til Windows, Mac® og Android

Avanceret beskyttelse og privatliv lige ved hånden

I nutidens teknologidrevne verden er mobilenheder som iPhones blevet en forlængelse af os selv. Nu er cyberkriminelle ude på at udnytte det - lad dem ikke få held med det.

Forstør ikon
Kør sikkerhedsscanning

Sikkerhedsscanninger opretholder din enheds fysiske sikkerhed, og de sikrer også, at du er opdateret med vigtige opdateringer.

Shield Tick Icon
Bloker ondsindede websteder

Opdag og bloker straks for ondsindede websteder og indhold, så du kan holde dine personlige oplysninger sikre.

QR-kode ikon
Tjek QR-koder

Brug QR-kode kontrollen til at forhindre farlige websteder i at åbne på din enhed via QR-koder.

Fingeraftryk ikon
Overvågning af databrud

Overvåg din personlige e-mailadresse proaktivt og modtag notifikationer, hvis dine data er blevet kompromitteret.

WebShield app

Styrk din online sikkerhed

Bloker for onlinetrusler

Ved hjælp af realtids-overvågning kører WebShield konstant for at værne mod alle typer af cybertrusler.

QR-kode kontrol

Med TotalAV QR-kode kontrol kan du være sikker på, at WebShield har tjekket sikkerheden, så svindlerne ikke kan få adgang.

Beskyt dit privatliv og identitet

VPN

Gør din internetaktivitet anonym på offentlige wifi-netværk med VPN. Hold dine personlige data private og sørg for, at ingen internetudbydere eller hackere kan se dine oplysninger.

Overvågning af databrud

Kontrollen og overvågningen af databrud informerer dig om hvilke adgangskoder, der kan have været involveret i databrud, og hvilke adgangskoder, der skal opdateres.

Mand bruger telefon
VPN app

Vi er vurderet til '4.6 / 5' på
App Store

4.6 ud af 5

SWIPE

Optimer lagerplads

Apple ikon
Find, håndter og fjern duplikerede fotos
Kode ikon
Find, håndter og fjern lignende videoer
Face-ID ikon
Find, håndter og sammenflet duplikerede kontakter

Ofte stillede spørgsmål

Vil TotalAV™ fungere på min iPhone/iPad?

TotalAV™ fås til iOS 9.0 eller derover og er optimeret til både iPhone og iPad.

Har jeg brug for antivirus på min telefon?

iOS er et sikkert operativsystem "out-of-the-box". Forudsat at det holdes opdateret, sikrer Apple, at det forbliver sikkert, ved kun at tillade installation af apps fra deres meget kontrollerede og beskyttede App Store. Dermed er traditionel virus og malware ikke et problem.

TotalAV™ til iPhone og iPad inkluderer endnu mere vidtrækkende sikkerhed og beskyttelse af privatlivet for at sikre, at dine enheders internetforbindelse ikke lækker dine følsomme data. Vi leverer også vores WebShield teknologi, som forhindrer dig i at komme frem til sider, som indeholder phishing og eCommerce svindel.

Hvad gør TotalAV™ til iOS?

TotalAV™ appen indeholder værktøjer til at øge din sikkerhed og dit privatliv online. Ud over VPN og filtrering for farlige websteder inkluderer TotalAV™ til iOS overvågning af databrud, QR-kode sikkerhedsscanning, systemsikkerhed og notifikation om opdateringer samt en smart måde at administrere fotos, videoer og kontakter på din enhed - for at frigøre hukommelse.

Hvad er de største trusler for iPhones og iPads?

En iPhone eller iPad, som ikke opdateres med iOS sikkerhedsopdateringer, er den største cyber-sikkerhedstrussel mod en brugers data og identitet. Apple sikrer, at iOS er en "walled garden", hvilket betyder, at kun apps fra deres meget kontrollerede officielle App Store kan installeres.

I 2021 er de største trusler, som laboratorieafdelingen hos TotalAV™ har set, startet på farlige websteder. Disse har omfattet falske kalenderbegivenheder og websteder, der påstår, at enheder er inficerede uden, at dette er sandt. Det er vel ikke nødvendigt at fortælle, at sådanne websteder blokeres af TotalAV™ WebShield.