Español
Deutsch
français
English
Português
italiano
Nederlands
dansk
norsk
Polskie
Türk
Funktioner
Priser
Program
Kontakta oss
Swedish

Logga in

Avancerat antivirusskydd för hela familjen

Du kan nu dra fördel av vårt kompletta utbud av säkerhetsfunktioner från ett och samma program som kan användas på Windows-, Mac-, Android- och iOS-enheter.

Skydda dig nu

Antivirus med realtidsskydd

Blockera skadliga sabotageprogram

Tillägget Säker webbplats

Blockera webbadresser med nätfiskekod

Utökat skydd

Omfattande virusdefinitioner

Skydda din identitet

Antispionprogram och antiutpressningsprogram

Totalav TotalAV-network

TotalAV: din säkerhet är vår högsta prioritet

På TotalAV anser vi att cybersäkerhet ska vara helt krångelfritt för våra användare, vilket är skälet till att vi gör grovjobbet åt dig. Premiumanvändare kan nu dra fördel av en omfattande antisabotageprogramdatabas som ger avancerat skydd i realtid så att du är fullständigt skyddad mot skadliga hot och virus.

Gratis Antivirusprogram

Prisbelönad Antivirus Protection

Inte bara våra 25 miljoner användare tycker att vi är fantastiska, det gör även branschexperterna. Vi testar oss mot världens ledande antivirusprogram för att ge våra användare ett ogenomträngligt skydd. Vi deltar i tester av skydd mot skadlig programvara för att garantera att våra 25 miljoner användare får orubblig säkerhet.

performance
real world antivirus protection
av test
Virus Bulletin
malware protection
antivirus performance

Nytt gränssnitt, förbättrade funktioner

TotalAV-användare kan nu åtnjuta de senaste säkerhetssvitversionerna med alla våra mycket användbara funktioner plus några nya säkerhetstillägg som kan köpas till för att få ytterligare skydd.

TotalAV Antivirus free-antivirus
TotalAV Antivirus free-antivirus antivirus-extension

Är webbplatsen säker? Låt oss kolla upp det åt dig...

Webbläsartillägget Säker webbplats drivs av en omfattande databas med kända webbadresser med skadlig nätfiskekod, utformade att stjäla och samla in dina personuppgifter. Det är bara att installera vårt tillägg i webbläsaren så tar vi hand om resten – det bästa av allt: det är helt gratis!

Skydda dig nu

Det kompletta säkerhetspaketet

Antivirus med realtidsskydd

Vår systemsökning lokaliserar, sätter i karantän och eliminerar virus, trojaner, annonsprogram, spionprogram, utpressningsprogram m.m. så att du är skyddad mot de senaste hoten.

Schemalagda genomsökningar

Du behöver inte boka datum i kalendern för nästa genomsökning ‒ välj bara typ av genomsökning du vill köra och schemalägg hur ofta processen ska köras ‒ helt krångelfritt!

Blockera webbadresser med nätfiskekod

Håll dig uppdaterad och blockera de senaste webbadresserna med skadlig nätfiskekod med vårt tillägg Säker webbplats. Tusentals nya nätfiskekoder som upptäcks varje dag gör att vi har dig täckt.

Säker surfning (VPN)

Håll din surfning på internet anonym med vår anslutning för virtuellt privat nätverk (endast tillgängligt för premiumanvändare). Kompatibelt med stationära enheter och smartphone-enheter

Fjärrbrandvägg

Vi lägger vikt vid att skydda din integritet och tillhandahåller åtkomst via fjärrbrandvägg för att förhindra obehörig åtkomst till dina personuppgifter.

Förbättra prestanda

Med tiden blir datorn långsammare, och vi kan då hitta specifika fel och program som påverkar dina enheters prestanda.

TotalAV Antivirus free-antivirus pc-antivirus TotalAV Antivirus free-antivirus android-antivirus TotalAV Antivirus free-antivirus iphone-antivirus TotalAV Antivirus free-antivirus mac-antivirus

Flera program, samma mål.

Oavsett du har en bärbar eller stationär dator, eller smartphone eller surfplatta har vi dig täckt.
Vårt avancerade antisabotageprogramskydd, som finns för olika typer av enheter, ser till att du är skyddad i hemmet och när du är på språng.

Läs mer