Español
Deutsch
français
English
Português
italiano
Nederlands
dansk
svenska
Polskie
Türk
Funksjoner
Priser
Applications
Contact
Norwegian

Login

Avansert antivirusbeskyttelse for hele familien

Du kan nå dra nytte av vårt komplette utvalg av sikkerhetsfunksjoner, alt innenfor ett program som kan brukes på tvers av Windows, Mac, Android og iOS-enheter.

Bli beskyttet nå

Antivirus i sanntid

Blokker skadelig programvare

Safe Site utvidelse

Blokker Phishing-nettadresser

Forbedret beskyttelse

Omfattende virusdefinisjoner

Beskytt din identitet

Anti-Spyware og Anti-Ransomware

Totalav TotalAV-network

TotalAV, din beskyttelse er vår prioritet

På TotalAV mener vi at cybersikkerhet skal være helt problemfritt for brukerne, og derfor gjør vi alle tunge løft. Premium-brukere kan nå dra nytte av en omfattende anti-malware-database som gir avansert sanntidsbeskyttelse, slik at du er fullt beskyttet mot skadelige trusler og virus.

Gratis antivirusprogramvare

Prisbelønt antivirusbeskyttelse

Det er ikke bare våre 25 millioner brukere som synes at vi er gode, det gjør også bransjeekspertene. Vi tester oss mot verdens ledende antivirusprogramvare for å gi brukerne ugjennomtrengelig beskyttelse. Vi tar del i testing av skadelig programvare for å sikre at våre 25 millioner brukere har ugjennomtrengelig sikkerhet.

performance
real world antivirus protection
av test
Virus Bulletin
malware protection
antivirus performance

Nytt utseende, forbedrede funksjoner

TotalAV-brukere kan nå nyte de nyeste sikkerhetspakkeversjonene med alle våre flotte funksjoner, samt noen nye sikkerhetstilbehør tilgjengelig for kjøp som gir ekstra forbedringer.

TotalAV Antivirus free-antivirus
TotalAV Antivirus free-antivirus antivirus-extension

Er du usikker på om et nettsted er trygt? La oss sjekke det for deg...

Safe Site nettleserutvidelsen, innehar en omfattende database med kjente skadelige phishingsadresser som er utformet for å stjele dine personlige data. Bare installer utvidelsen vår på nettleseren din, og vi tar oss av resten - Beste del, det er helt gratis!

Bli beskyttet nå

Den fullstendige sikkerhetspakken

Antivirus i sanntid

Systemskanningen vår lokaliserer, karantene og eliminerer virus, trojanere, adware, spyware, ransomware og mer, slik at du er beskyttet mot de nyeste truslene.

Planlagte skanninger

Det er ikke nødvendig å legge til en dato i kalenderen din for neste skanning, bare velg hvilken type skanning du ønsker å kjøre og planlegg hvor ofte du vil at prosessen skal kjøre - Problemfritt.

Blokker Phishing-nettadresser

Hold deg oppdatert og blokker de nyeste skadelige nettfiskingsadressene med vår Safe Site utvidelse. Med over tusenvis av nye eksempler oppdaget daglig beskytter vi deg.

Sikker surfing (VPN)

Hold nettleseren din anonym med vår virtuelle private nettverkstilkobling tilgjengelig for premium brukere å kjøpe. Kompatibel med PC og smarttelefonenheter.

Ekstern brannmur

Vi forstår at personvern er viktig, og derfor tilbyr vi ekstern brannmurtilgang for å forhindre uautorisert tilgang til dine private data.

Forbedre ytelsen

Over tid vil datamaskinen din naturlig bli tregere, vi hjelper deg med å identifisere bestemte feil og programmer som påvirker ytelsen og bremser opp dine enheters ytelse.

TotalAV Antivirus free-antivirus pc-antivirus TotalAV Antivirus free-antivirus android-antivirus TotalAV Antivirus free-antivirus iphone-antivirus TotalAV Antivirus free-antivirus mac-antivirus

Flere applikasjoner, ett mål.

Enten du har en bærbar PC, en stasjonær datamaskin, en smarttelefon eller nettbrett, har vi dekket deg.
Vår avanserte beskyttelse mot skadelig programvare er tilgjengelig på tvers av flere enheter, slik at du er beskyttet hjemme og på farten.

Lær mer