Español
Deutsch
français
English
Português
italiano
Nederlands
svenska
norsk
Polskie
Türk
Funktioner
Priser
Applications
Contact
Danish

Login

Avanceret antivirusbeskyttelse for hele familien

Du kan nu udnytte vores fulde sortiment af sikkerhedsfunktioner, der alle findes i en applikation, og som kan bruges til Windows, Mac, Android og iOS enheder.

Bliv beskyttet nu

Realtid antivirus

Bloker skadelig malware

Safe Site udvidelse

Bloker phishing URL'er

Udvidet beskyttelse

Omfattende virusdefinitioner

Beskyt din identitet

Anti-spyware og anti-ransomware

Totalav TotalAV-network

TotalAV, din beskyttelse er vores prioritet

Hos TotalAV mener vi, at cybersikkerhed skal være problemfrit for vores brugere, hvilket er grunden til, at vi laver alt arbejdet. Premium brugere kan drage fordel af en omfattende anti-malwaredatabase, der leverer avanceret realtidsbeskyttelse, så du sikres fuld beskyttelse mod skadelige trusler og virusser.

Gratis antivirussoftware

Prisbelønnet antivirusbeskyttelse

Det er ikke blot vores 25 millioner brugere der synes vi er gode, branchens eksperter synes ligeså. Vi tester os selv sammen med verdens førende antivirussoftware for at give vores brugere uindtagelig beskyttelse. Vi deltager i test af malware-beskyttelse, for at sikre at vores 25 millioner brugere har uigennemtrængelig sikkerhed.

performance
real world antivirus protection
av test
Virus Bulletin
malware protection
antivirus performance

Nyt look, forbedrede funktioner

TotalAV brugere kan nu nyde de seneste sikkerhedspakkeudgaver, med alle vores fantastiske funktioner, samt nogle nye sikkerhedstilføjelsesprogrammer der kan tilkøbes, for yderligere forbedringer.

TotalAV Antivirus free-antivirus
TotalAV Antivirus free-antivirus antivirus-extension

Er hjemmesiden sikker? Vi tjekker det for dig ...

Safe Site browserudvidelsen leveres af en omfattende database med kendte, skadelige phishing URL'er, der er designet til at stjæle og samle dine personlige oplysninger. Du skal blot installere vores udvidelse i din browser, og vi klarer resten - det bedste af det hele, er at det er gratis!

Bliv beskyttet nu

Fuld sikkerhedspakke

Realtid antivirus

Vores fulde system finder, eliminerer og sætter virusser, trojaner, adware, spyware, ransomware og andet i karantæne, for at sikre, at du er beskyttet mod de seneste trusler

Planlagt scanning

Der er ingen grund til at markere en dato i din kalender til den næste scanning, du skal blot vælge den scanningstype du ønsker, og planlægge hvor ofte den skal køres - helt problemfrit.

Bloker phishing URL'er

Vær opdateret og bloker de seneste skadelige phishing URL'er, med vores Safe Site udvidelse. Med over tusindvis af nye eksempler der registreres dagligt, har vi dig dækket

Sikker browsing (VPN)

Hold din internetbrowsing anonym med vores virtuelle private netværksforbindelse, der kan købes af vores premium brugere. Kompatibel med desktop og smartphone enheder.

Fjern firewall

Vi forstår at privatliv er vigtigt, hvilket er grunden til, at vi leverer en fjern firewalladgang, for at forhindre uautoriseret adgang til dine private data.

Forbedr ydeevne

Over tiden vil din PC helt naturligt blive langsommere. Vi hjælper med at identificere fejl og programmer, der påvirker dine enheders præstation.

TotalAV Antivirus free-antivirus pc-antivirus TotalAV Antivirus free-antivirus android-antivirus TotalAV Antivirus free-antivirus iphone-antivirus TotalAV Antivirus free-antivirus mac-antivirus

Flere applikationer, et mål.

Hvad enten du har en laptop, desktop PC, smartphone eller tablet, har vi dig dækket.
Vores avancerede anti-malwarebeskyttelse er tilgængelig på tværs af flere enheder, hvilket sikrer, at du er beskyttet hjemme, og på farten.

Lær mere